Partyschip Zilvermeeuw Partyschip huren Rotterdam Partyschip Rotterdam
Boat Event
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
T. 088 111 5888
E. info@boatevent-rotterdam.nl
meer informatie 100.nl webbureau + ontwerpstudio Facebook afbeelding

Partyschip Rotterdam

Een partyschip in Rotterdam van Boatevent is ideaal voor events in groepen of zakelijke evenementen. Met een uitstekende service zorgen wij ervoor dat uw feest in de perfecte party-stemming blijft tijdens uw vaartocht door Rotterdam.

Onze schepen kunnen vanuit verschillende opstapplaatsen afvaren en kunnen verschillende bestemmingen aandoen. Op deze manier kunnen wij uw evenement op de perfecte manier voor u samenstellen. 
 

Geniet van luxe en gezelligheid

De schepen van onze rederij stralen luxe uit, maar zijn tegelijkertijd gezellig. Doordat we over verschillende schepen beschikken kunnen we voor iedere groepsgrootte tussen de 50 en 300 personen een geschikt partyschip inzetten.

Ieder evenement op ons partyschip in Rotterdam kunnen we met uitgebreide hapjes verzorgen. Wij bieden diverse arrangementen, waardoor er voor elke gelegenheid een passende catering kan worden aangeboden. Organiseer uw feest dus op een originele plek: één van onze partyschepen!
 

Partyschip huren in Rotterdam?

We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om onze vloot te bezichtigen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar 088 111 5888 of onderstaand contactformulier invullen. 

Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een afspraak om uw wensen af te stemmen. Zien wij u binnenkort op één van onze partyschepen in Rotterdam?

 

Contactformulier Boatevent-Rotterdam